tiistai 7. elokuuta 2012

Eksyin taas kirpparille

Kirpputorit ovat todellisia aarreaittoja, mutta samalla melko turmiollisia paikkoja (oi, sehän rimmaa). Kirjahyllyyni ei meinaa mahtua enää edes pienen pientä pokkaria, mutta silti mukaan tarttui kolme uutta teosta. Lukemattomien kirjojen lista se vain jatkaa kasvamistaan. Mutta minkäs sille mahtaa, kun vastaan tulee kiinnostava kirja aivan pilkkahintaan? Ei sitä voi enää laskea käsistään.

5 kommenttia:

 1. Kirpparit ovat hyväntekeväisyyttä - näin ajattelee mie & moni muu bloggari, älä soimaa itseäsi kierrättämisestä. Jos tämä tekosyy ei kelpaa, niin löytyy monta muutakin. Kirpparit ovat ihania, siellä unohtuu kaikki muu, kun saa keskittyä vain edullisten löytöjen bongaamiseen! :)

  VastaaPoista
 2. PS. Suosittelen ottamaan tuon sanavahvistuksen pois. Se hidastaa kommentointia ja välillä sanoista ei saa mitään selvää joten kommentointi on miltei mahdotonta.

  VastaaPoista
 3. Nooran sanoin, kirpparit ovat lähes hyväntekeväisyyttä! Sieltä vaan kirjoja pongaamaan. Itsekin olen juuri lähdössä kirpparikierrokselle ;)

  Mitäs löytöjä teit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noita kirppiksiä tulee kyllä koluttua ihan reippaasti, samoin ku antikvariaatteja! :) Viime kerralla mukaan tarttui Dan Brownin Meteoriitti, Lauren Weisbergerin VIP-ihmisiä ja W. Somerset Maughamin Kirjava huntu. Kirpparit on myös siitä hyviä, että sieltä voi ostaa kirjoja ihan myös uteliaisuuttaan, kun ei tarvi maksaa itseää kipeäksi. :)

   Poista