sunnuntai 19. elokuuta 2012

Teetä, keksejä ja hyvä kirja

Tässäpä tuulisen ja viileän sunnuntaipäivän ohjema tiivistetysti. Pieni suklaapuoti, mustikkateetä ja kaurakeksejä. Kuulostaapa melkein liian täydelliseltä kotipäivältä. Tämän kuitenkin täytyy mennä näin, koska  kuvan asetelmakin syntyi ihan vahingossa. Ihanaa ja rentouttavaa sunnuntaita kaikille!

4 kommenttia:

 1. Kuulostaa ihanalta! Mie en ole vielä tänään ehtinyt lukemaan, kun olen tehnyt hiukan kotitöitä ja nukkunut todella pitkään.

  Kuva on seesteinen ja kaunis. Ja taustakuvasi on sekin hieno ja loppukesän tunnelmaan sopiva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie päätin ottaa tämän päivän ihan rentoutumisen kannalta ja hyvin olen mielestäni siinä onnistunut. :)

   Ja kiitoksia kehuista! Halusin blogiin taustakuvaksi jotain omaa, niin kävin sitten nappaamassa pihalla olevista krysanteemeistä kuvan. Harmi vain, kun piti kuvaa pilkkoa aika rankasti, kun muuten olisi ollut aivan liian iso. Mutta meneehän tuo noinkin.

   Poista
 2. Oih, melkeinpä täydellinen yhdistelmä sinulla! Itsekin kaipaan jotain vastaavaa lohdullista kombinaatiota hektisen ja henkisesti kuormittavan viikon jälkeen... siideri ja suklaata onkin jno korkattu, enää emmin tartunko leffaan (Le Havre) vai kirjaan (Paroni puussa).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, kylläpä tuo sinullakin kuulostaa erityisen hyvältä! Sekä leffa, että kirja on kyllä tässä tapauksessa varteenotettavia vaihtoehtoja. Otahan siekin rennosti näin sunnuntaina. :)

   Poista