tiistai 28. elokuuta 2012

I ♥ YOUR BLOG

Sain tällaisen ihanaisen post it -lappusen La petite lectrice -blogin Katrilta. Kiitoksia ihan kurjan paljon! Tunnustus on tarkoitus antaa viidelle suosikkiblogille ja minä annan lappusen seuraaville bloggaajille:

Tea with Anna Karenina -blogin Nooralle, Luen ja kirjoitan -blogin Paulalle, Luettua-blogin Sannalle, Kirjojen salainen puutarha -blogin Äidille ja Tarinauttisen hämärän hetket -blogin Elma Ilonalle. Kaikilla teillä on ihanat blogit ja kirjoituksianne on mukava lukea. Minun oli todella vaikea valita nämä blogit, mutta. onneksi niin moni on lappusen jo saanutkin.

Tässäpä pikkirikkisen ohjeistusta:

1) Kiitä linkin kera bloggaajaa, joka tunnustuksen myönsi.
2) Anna tunnustus viidelle (5) suosikkiblogillesi ja kerro siitä heille kommentilla.
3) Kopioi post it -lappu ja liitä se blogiisi.
4) Ole iloinen saamastasi tunnustuksesta, vaikka se onkin kerrottu vain post it -lapulla ja toivo, että omat lempibloggaajasi jakavat sen eteenpäin.

6 kommenttia:

 1. Kiitos kaunis, olen otettu :) Ihania blogeja on niin paljon että valinta on tosiaan tuskallista... Löysin palkittujen joukosta jopa yhden blogin, jota en ole aiemmin löytänytkään. Kiitos siis sinulle myös siitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä tunnustus on kiertänyt jo niin monessa blogissa, että on itsellekin löytynyt uusia tuttavuuksia! :)

   Poista
 2. Hei voitit arvonnassani! Tulehan valkkailemaan kirjoja kun ehdit :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos ihanasta tunnustuksesta!

  Valinnat ovat kyllä vaikeita :-)! Otan tunnustuksen ilomielin vastaan. Olen jo postauksen tästä tehnyt, mutta liitän siihen sinutkin :-)!

  Kiitos vielä! <3

  VastaaPoista